Merel van de Keer

27 september 2019
Merel van de Keer
Categorie: Classicfactory, Factorium, Popfactory

MUZIEK

Mijn naam is Merel van de Keer en ik ben een gitarist en muziekdocent uit Raamsdonksveer, waar ik mijn eigen gitaarstudio heb.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg, Academie voor Muziekeducatie. In de zomer van 2018 heb ik mijn vaste baan opgezegd om mijn muzikale droom achterna te kunnen gaan: Het beginnen van mijn eigen gitaarstudio waarin ik gitaarles geef aan alle leeftijden, in alle muziekstijlen en op alle niveaus.

Ook geef ik muzieklessen in het basisonderwijs. Het afgelopen jaar heb ik leerkrachten gitaarles gegeven zodat zij zichzelf konden begeleiden bij het zingen in de klas. Daarnaast heb ik hen handvatten gegeven voor het verzorgen van muzieklessen en heb ik hen mogen begeleiden bij het gebruik van digitale muziekmethoden.

De afgelopen maanden heb ik mij mogen verwonderen over al het muzikale talent van kinderen en leerkrachten. In mijn gitaarstudio en in de klas bied ik een podium en begeleid ik zowel kinderen als leerkrachten in de ontwikkeling van hun talent en het vinden van een eigen geluid.

Dit jaar mag ik via Factorium op drie basisscholen in Tilburg de leerkrachten coachen bij het geven van muzieklessen:  ‘coaching on the job’. Dit traject vindt plaats op Bs de Boemerang in de Reeshof, Bs de Bron in Goirle en Bs de Alm in Tilburg. Daarnaast kan je mij met enige regelmaat voorbij zien komen op verschillende scholen in Tilburg voor workshops muziek en muziek bij naschoolse activiteiten.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief