Mella Klaessen

12 januari 2021
Mella Klaessen
Categorie: Factorium, Onderwijs

Mella is vakdocent muziek. Muziek is er dan ook met de paplepel ingegoten. Overal om haar heen was er muziek. In huis, in het dorp, op school, bij haar familie. Overal.
Al vanaf jongs af aan was Mella vergroeid met haar gitaar en oefende ze onvermoeibaar alle liedjes die ze op de radio hoorde, later begon ze ook zelf liedjes te schrijven. Om van haar hobby haar beroep te maken was dan ook een logische keuze. Mella wil graag het geluk dat muziek haar geeft delen met iedereen.

Mella werkt sinds 2017 bij Factorium.
Als vakdocent geeft ze les aan leerlingen van het PO maar ze coacht ook de leerkrachten op hun eigen manier muziek te integreren in het onderwijs.
Ze vindt de kracht van samenwerking in muziek erg groot. Mella zet in haar lessen vooral in op het samen doen. Wanneer je samen muziek maakt vergroot dat het plezier.

Het liefst werkt ze met cross-overs naar andere kunstdisciplines of andere vakken. Het leven is niet ingedeeld in hokjes dus school is dat voor haar ook niet. Mella vindt het dan ook fantastisch dat haar werk bij Factorium zo divers is. Elke keer weer samen nieuwe invalshoeken bedenken en op een muzikaal avontuur gaan met leerlingen.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief