Lisa Kops

25 oktober 2022
Lisa Kops
Categorie: Muziekhuis

Lisa Kops is 18 jaar en komt uit Oosterhout. Tijdens online onderzoek voor haar studie, kwam ze de RAAC tegen en besloot ze direct te auditeren. 

"Ik heb nog niet veel ervaring maar ik heb af en toe opgetreden op school, met de muziekschool en ik heb met een vriendin meegedaan aan 'Struinen door de tuinen'. Mijn favoriete optreden was samen met een samengesteld bandje op het benefietconcert op school. Na dit optreden zijn we ook vaker met dit groepje gaan spelen.

Ik volg bij RAAC de discipline Songwriting, maar daarnaast speel ik nog gitaar, piano en zing ik zelf graag. Ik schrijf het liefst rustige pop ballads, maar ik vind het ook leuk om andere stijlen te proberen.

Over 1 jaar hoop ik te zijn gestart aan een muziekopleiding zoals de rockacademie en ik hoop nog meer nummers te kunnen schrijven. Ook hoop ik hier bij RAAC te leren met zelfvertrouwen op het podium te kunnen staan. Over 5 jaar hoop ik dat ik heel mijn leven in het teken kan zetten van mijn muziek en dat ik mijn eigen nummers met meer mensen kan delen."

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief