Larissa Boersma

3 februari 2021
Larissa Boersma
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Voordat Larissa (19) terecht kwam op de bachelor muziektheater van Fontys Hogeschool voor de Kunsten, heeft ze twee jaar de MusicAllFactory (MAF) en drie jaar de vooropleiding muziektheater op Fontys gevolgd.

Ze hoorde van de MAF toen mensen van haar middelbare schoolmusical auditie gingen doen. Nieuwsgierig als ze is, zocht ze uit wat het precies inhield en was daarna meteen verkocht. Niet enkel aan de MAF, maar ook aan het musicalvak. 

Ze heeft een jaar hard gewerkt en daarna met succes geauditeerd. Ze werd aangenomen met de specialisatie zang. Het tweede jaar mocht ze daar, tot haar grote vreugde, de specialisatie spel aan toevoegen. In het begin was ze wat overdonderd door al het talent dat er rondliep, maar het plezier heeft altijd de overhand gehad. Door de veilige werksfeer kon ze zichzelf verbeteren en ontwikkelen, zowel op musical als persoonlijk vlak.

De momenten dat ze alleen iets voor een groep moest doen, zijn haar het meeste bijgebleven. Het gevoel van enorme spanning, maar tegelijk ook de prettige sfeer van de mede-MAFers, maakte dat ze over haar angsten heen kon stappen en dat heeft haar veel opgeleverd.

Met dankbaarheid kijk ze terug op haar MAF jaren. Door deze goede opstap, was de overgang naar de vooropleiding van Fontys ook heel fijn. Ze kon direct meekomen en dat gaf haar zelfvertrouwen en de mogelijkheid om zichzelf in rap tempo verder te ontwikkelen.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief