Danique Dusée

10 mei 2020
Danique Dusée
Categorie: Factorium, Musicalfactory

MAF JONGEREN

Danique studeert Muziektheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze is op dit moment bezig met het afronden van haar eerste jaar. Voordat Danique ging studeren bij Fontys heeft ze vier jaar bij de MusicallFactory Jongeren gezeten en heeft ze twee jaar de M4U gedaan, allebei bij Factorium Podiumkunsten. Daarnaast werkt Danique in het recreatieteam van Camping de Paal in Bergeijk.

Ze is al van kleins af aan bezig met musicals. Het begon ooit als een hobby, ondertussen is het uitgegroeid tot haar grootste passie en is ze bezig met de opleiding, zodat ze er haar werk van kan maken.

Danique weet nog dat goed hoe ze op de M4U zat en Veronique van Iersel haar vroeg of ze auditie kwam doen bij de MAF. Ze was toen 13 jaar en had er nog nooit over nagedacht om in de toekomst met musicals bezig te zijn. Na veel gesprekken heeft ze de stap genomen. In het begin was ze super geïntimideerd door alle getalenteerde mensen op de MAF, maar binnen een hele korte tijd werden deze mensen als een soort tweede familie met wie je alles deelt en met wie je natuurlijk minimaal een keer per jaar naar de Efteling gaat (*wink*). Voor je het weet voelt Factorium een soort tweede huis en het moment dat ze na vier jaar afscheid moest nemen om te starten bij Fontys was heel gek. Uiteindelijk is Danique heel blij dat ze de stap heeft genomen om toch auditie te doen bij de MAF, want ze heeft er in vier jaar super veel geleerd en zonder de MAF was ze misschien nooit op Fontys muziektheater terecht gekomen.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief