Danique Dusée

19 maart 2021
Danique Dusée
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Danique is 20 jaar en zit momenteel in haar tweede jaar van de studie muziektheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Hiervoor volgde ze één jaar de vooropleiding en vier jaar de MusicAllFactory-jongeren.

Toen Danique werd gevraagd om een muziektheaterconcert te gaan produceren voor Factorium, zei ze dus meteen ‘ja’. Het idee om na zo’n lange tijd weer op het podium te staan en mensen hopelijk een sprankeltje inspiratie te kunnen geven, gaf haar meteen de motivatie om aan de slag te gaan.

Naast haar studie werkt Danique in het recreatieteam van Camping de Paal in Bergeijk. Daar mag ze heel gevarieerd werk doen: van knutselen en sporten tot grote sing-alongs met vuurwerkshows en musicals. Tijdens haar studie is ze begonnen aan de minor onderwijskunde en tegenwoordig geeft ze ook zanglessen. Ze houdt ervan om uitdagingen aan te gaan en nieuwe dingen uit te proberen, dus het produceren van een concert is een mooie combinatie tussen een uitdaging en haar passie voor zingen.

Op 10 april is Danique te zien tijdens het muziektheaterconcert 'Hartenkamer' bij de Factorium Talent Sessions. Dit concert is gratis te zien via ons online stream kanaal

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief