Cathelijne de Graaff

2 september 2020
Cathelijne de Graaff
Categorie: Dancefactory, Factorium

Als jong meisje heeft Cathelijne haar passie voor dans ontdekt bij Factorium (destijds Tilburgse Dans-en Muziekschool). Jaren later was ze dan ook erg blij toen ze als dansdocente hier haar eigen lessen mocht starten. Nu geeft ze inmiddels bijna 15 jaar dansles, waarvan 12 ½ jaar bij Factorium.

Cathelijne is een allround dansdocent en geeft les in de stijlen Dansmix, Kinderballet, Klassiek Ballet, Jazzdance en Modern. De afgelopen jaren heeft zij zich verder verdiept in de techniek van partnering / liften en dit verwerkt ze in veel van haar lessen. Daarnaast traint ze voorstellingsgroep F-Fact waarmee ze meerdere keren per jaar door het land trekt om deel te nemen aan diverse wedstrijden. Sinds september dit jaar is Cathelijne tevens de trotse eigenaresse van F-Fact Dance Company in Goirle.

Cathelijne is heel betrokken bij haar cursisten en ze vindt een goede sfeer in de lessen dan ook heel belangrijk. Daarnaast probeert ze ook het maximale uit iemand te halen en houdt ze ervan om grenzen te verleggen. Nét even wat verder gaan, nét even iets anders doen, héél even uit je comfortzone…

En het allermooiste van het werk? Genieten van alle trotse gezichten als ze op het podium staan te stralen!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief