Anne Peters

12 oktober 2021
Anne Peters
Categorie: Classicfactory, Factorium

De negentienjarige Anne Peters uit Zaltbommel heeft haar pijlen gericht op de Rockacademie. Om wat zekerder van haar zaak te zijn voordat ze gaat auditeren, besloot ze een tussenjaar te nemen en daarin lessen te volgen bij de vooropleiding Rockacademie Auditie Coaching (RAAC). Zo kan ze zich een jaar lang volledig focussen op muziek en het goed voorbereiden van haar auditie voor de Rockacademie.

Vorig jaar heeft Anne mee mogen doen met The Voice of Holland. Dit was het leukste dat ze tot nu toe in haar zangcarriere heeft gedaan. Tijdens het proces heeft ze heel veel mogen leren en merkte ze direct dat ze steeds meer groeide. Door deze ervaring kwam ze er ook achter dat muziek maken haar nummer 1 passie is en ze daarmee wil door wil gaan. Het mooiste aan muziek vindt ze dat je mensen kunt raken en je gevoelens erin kunt uiten. Daarom zingt ze het liefst ballads.

Ze hoopt over vijf jaar te touren door heel Nederland met haar eigen nummers en het publiek mee te nemen in haar emoties en verhalen.  

Check Anne bij The Voice of Holland

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief