Zo kan het ook: online accordeon les!

1 maart 2021
Zo kan het ook: online accordeon les!
Categorie: Classicfactory

Cursist Anneke volgt accordeonles bij docent Jeroen van Beers. Sinds Corona zijn de lessen niet meer live, maar digitaal. Dat is soms best een beetje aanpassen. Gelukkig hebben zowel onze docenten als onze cursisten een flinke dosis creativiteit en vinden ze samen manieren om de lessen zinvol én leuk te houden. Anneke stuurde ons onderstaand bericht & bijbehorende audio!

Anneke: “Vandaag had ik accordeon les van Jeroen van Beers via ZOOM. Hoewel het veel leuker is om live les te krijgen, had ik er toch wel zin in. Het is alleen zo jammer dat je niet echt samen kunt spelen vanwege de vertraging met het online spelen.

Toen bedacht ik dat als ik mezelf op zou nemen met mijn telefoon, je dan op de opname zowel Jeroen (via de computer) als mij kon horen. Dan kon ik na het spelen de opname naar Jeroen appen en dan kon hij het ook terugluisteren.

Dat was echt superleuk, want naast dat het gewoon veel leuker is om ‘samen’ te spelen, kon ik zo ook nog feedback krijgen op mijn spel. Ik heb dus echt een hartstikke leuke les gehad en heb ook weer veel meer zin om zelf te gaan spelen”.

Klik hier voor de audio

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief