Wij feliciteren MAF alumna Nandi van Beurden!

6 april 2021
Wij feliciteren MAF alumna Nandi van Beurden!
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Afgelopen zondag ging MusicAllFactory (MAF) alumna Nandi van Beurden er met de winst vandoor in het tv-programma 'op zoek naar Maria'. 1,4 miljoen mensen zagen hoe zij de overwinning in de wacht sleepte.

Vanaf het puntje van onze stoel, keken we zondag 4 april naar de finale van AVROTROS ‘Op zoek naar Maria’. MAF alumna Nandi van Beurden nam het in de bloedstollende finale op tegen Natascha Molly en Tessa Sunniva. De laatste moest helaas haar plek al afstaan vóór de start van de uitzending.

In de voorafgaande afleveringen had juryvoorzitter Pia Douwes - waar onze MAF studenten 9 april een masterclass van zullen krijgen - in handen wie er verder mocht en wie het strijdtoneel zou verlaten, maar de keuze was deze laatste keer aan het publiek.

Na de sing-off – waarin de twee overgebleven dames beide hetzelfde nummer uit ‘The Sound of Music’ zongen – werd er massaal gestemd. Het was een close call, maar Nandi ging er met de zegen vandoor en mag zich ‘Maria’ noemen.

Als alle coronamaatregelen het toelaten, is Nandi vanaf 16 juni in de geliefde musical te bewonderen in het Circustheater in Den Haag.

Foto & Video: AVROTROS

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief