START! Nieuw aanbod Acting Factory

16 september 2020
START! Nieuw aanbod Acting Factory
Categorie: Actingfactory

Binnenkort starten bij de Acting Factory allerlei nieuwe cursussen. Hieronder een overzicht!

AANBOD VOLWASSENEN


Samen solo's maken en spelen | start 14 september
Tijdens de lessen ga je aan de slag met theatermaker en Queen of Solo’s Rebecca Schoolmeesters. Rebecca laat je in de eerste helft van de cursus kennismaken met verschillende manieren van solowerk. Daarna ga je aan de slag met je eigen solo, die je aan het eind van de cursus presenteert aan een publiek.

Nieuwsgierig? Meer info


Theaterkoor Uit Volle Borst | start 15 september 
Crisis is kans, zeggen de Chinezen. Het leven beweegt zich, tijdelijk, op het scherpst van de snede. Het Uur van de Waarheid is aangebroken. Wie ben je? Waar sta je? En waar wil je naartoe? Die vragen zijn het vertrekpunt van de komende 15 repetities. Hoewel we zoals altijd vanuit gezamenlijkheid werken, richten we ons in eerste instantie op JOU. Als zanger, als speler, als… jawel: theaterpersoonlijkheid.

Nieuwsgierig? Meer info


AANBOD SENIOREN


Hoorspel maken en spelen | start: 14 september 
Het hoorspel/podcast is hipper dan ooit. Onder leiding van een ervaren muzikale theatermaker ga je met een groep aan het werk met een vaste levendige theatertekst met veel verschillende personages. Daarbij blijf je niet zitten op je stoel (maar dat kan overigens wel als dat nodig mocht zijn) ook geef je met je lichaam vorm aan de rol. Het hoorspel wordt in levende lijve gespeeld voor een publiek. In schemerduister.

Nieuwsgierig? Meer info


AANBOD STUDENTEN


Studententheater productiegroep | start: 27 oktober
Deze productiegroep is specifiek bedoeld voor studenten HBO en Universiteit die serieus en plezierig willen werken aan een voorstelling. Dit jaar maak je een kindertheatervoorstelling die je speelt voor een zaal vol kinderen in de Week van de Kleine Artiest.

Nieuwsgierig? Meer info


Corona maatregelen
Alle medewerkers van Factorium werken volgens een corona-protocol om iedereen te laten genieten van een zo veilig en prettig mogelijk bezoek aan Factorium. Het corona-protocol van Factorium lees je hier.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief