Nieuw aanbod en activiteiten!

21 februari 2022
Nieuw aanbod en activiteiten!
Categorie: Factorium

Factorium heeft weer nieuwe activiteiten! Een contact improvisatie-cursus, een gospel zangworkshop én POPCORN – De Festivaldag.
 
Contact improvisatie
Contact improvisatie is een hedendaagse dansvorm die in essentie over beweging vanuit gedeeld contact gaat. Improvisatie nodigt ons uit om helder, open en aanwezig te zijn in het contact met onszelf en de ander. Het is een speelse, poëtische, sociale, creatieve en zelf ontwikkelende manier om te dansen. In een energieke, uitdagende dans of een verstilde en langzame dans, dat verschilt per dans, moment en danspartner.
Het is een 10-weekse cursus waarbij ook drop-in mogelijk is. Na de les is er een gratis open Jam van 21.00u-22.00u!
 
Meer informatie
 
 
Gospel Zangworkshop
Volg je al minstens 1 jaar zangles (privé of bij een koor) en wil je ook eens met anderen samen zingen en daarin jezelf helemaal kunnen uitleven? In deze workshop ga je een 3-stemmige song instuderen en werken aan timing, sound, inleving en vooral heel veel samen zingen. Daarnaast gaat een gedeelte van de workshop over improvisatie, waarbij niets op papier staat.
 
Meer informatie 
 

Popcorn Festivaldag
Op zondag 13 maart wordt Popcorn – De Festivaldag georganiseerd. Een gezellige dag voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook zeker voor vrienden en familie. En voor alle enthousiastelingen die gewoon zin hebben in een fijne dag! Een dag vol optredens, workshops en … popcorn! Kom dansen, zingen of spelen. Meedoen, kijken en applaudisseren op de festivaldag.
 
Programma en tickets 
 
 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief