Sound & Happy: Intieme Mini-concerten Op Je Telefoon

1 december 2021
Sound & Happy: Intieme Mini-concerten Op Je Telefoon
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Sound & Happy is nu écht live: intieme mini-concerten op je telefoon die je blij maken. Deze concerten zijn opgenomen in ons mooie Factoriumtheater. Wat vind jij ervan?

Je kunt op ieder moment van de dag bij Sound & Happy terecht voor een portie gratis geluk. Het is een cadeautje aan jezelf. Heb jij al een mini-concert ervaren? 

Hoe werkt het
Sound & Happy zal je vragen hoe je je voelt en waar je behoefte aan hebt. Op basis van jouw antwoorden, wordt je doorgestuurd naar een van de topmuzikanten die een op maat gemaakt muziekstuk speelt, speciaal voor jou! Met wel 50 verschillende uitkomsten kom je altijd terecht bij een persoonlijk filmpje die aansluit bij jouw behoeften.

Gun jezelf dus even een momentje van rust en word helemaal happy met dit muzikale cadeautje aan jezelf. 

Vrijwilliger gezocht
Om hun nieuwe project wat extra schwung te geven, is het team van Sound & Happy een enthousiaste vrijwilliger die als geen ander weet hoeveel muziek kan betekenen! Iemand die het leuk vindt om hen te ondersteunen met een aantal communicatiewerkzaamheden: adresbestanden aanvullen, distributie van promomateriaal in de regio Tilburg, fysieke mailingen verzorgen, en het posten van berichten op social kanalen.

Lijkt dit je wat? Mail dan naar info@soundingbodies.com en zij nemen contact met je op!

Foto: Cloakture Photography

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief