Ontmoet onze nieuwe docenten!

27 september 2022
Ontmoet onze nieuwe docenten!
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Categorie: Factorium, Muziekhuis, Onderwijs

Dit seizoen sluiten zich weer nieuwe docenten aan bij het enthousiaste team van Factorium. Benieuwd wie dat zijn en wat ze doen? Lees dan gauw verder!

Maaike Filmer

Maaike Filmer is een enthousiaste docent met een grote passie voor muziek. Maaike werkt bij Factorium als muziekdocent in het primair onderwijs.

Lees meer

Onderwijs

 

Rosalie Seinstra

Rosalie Ivanov-Seinstra geeft al jaren met veel plezier celloles aan kinderen en volwassenen. Naast haar werk bij Factorium geeft ze les bij Cultuurplein Best. Zij was ook jarenlang verbonden als cellodocent aan de Young Talent Academy van het Hellendaal Muziekinstituut te Rotterdam en ze gaf les op het Koninklijk Conservatorium Den Haag aan de School voor Jong Talent.

Lees meer

Cello

 

Irma van Pamelen

Irma is vanaf komend seizoen op maandag en dinsdag op Factorium te vinden als coach Zang Pop. In 2010 is ze afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg en is sindsdien ook werkzaam als zangcoach bij verschillende muziekscholen.

Lees meer

Zang Pop

 

Leo Smeets

Vanaf april van dit jaar is Leo werkzaam als vakleerkracht Muziek bij het AZC Prinsebos in Gilze en per september via Factorium bij de Jan Ligthart Rendierhof Basisschool in Tilburg West. Daarnaast valt hij af en toe in via de SKVR in Rotterdam als vakleerkracht muziek.

Lees meer

Onderwijs

 

Sander Compeer

Sander geeft gitaarles bij verschillende muziekscholen en werkt bij Factorium als muziekdocent in het primair onderwijs. Als docent probeert hij leerlingen zo veel mogelijk te inspireren, enthousiasmeren en uit te dagen en vindt hij plezier hebben in het maken van muziek het belangrijkst.

Lees meer

Onderwijs

 

Chris van Koppen

Chris was tot 2021 directeur van de provinciale ondersteuningsorganisatie KunstLoc. Hij komt één seizoen met Factorium meedraaien om een goede analyse te maken van de Factorium Onderwijsafdeling Dit om zo zowel de interne organisatie en verbinding met de andere activiteiten van Factorium versterken, als de positie en toegevoegde waarde van Factorium in het cultuur-onderwijs-veld versterken.

Lees meer

Onderwijs

 

 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief