Ons aanbod: vind wat bij jou past!

17 januari 2023
Ons aanbod: vind wat bij jou past!
Foto: Jostijn Ligtvoet
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

Factorium is dé plek in Tilburg om cultuur te proeven. Of je nu een instrument wilt bespelen, wilt zingen, dansen, acteren, muziek produceren en opnemen of alles tegelijkertijd: we’ve got your back!

Kom en meng je in ons kleurrijke cultuurpalet. Zien we je snel?!

Theaterhuis
Het Theaterhuis van Factorium is dé plek in Tilburg voor toneellessen. Leer acteren, experimenteren, en speel mee in voorstellingen voor publiek. 

Toneellessen


Muziekhuis

Wil jij je passie voor muziek ontdekken of juist verder ontwikkelen? Factoriums Muziekhuis biedt muzikanten en vocalisten een ruim aanbod aan muzieklessen.

Muzieklessen

Jouw zangtalent (her)ontdekken, dat doet je bij Factorium! Of je nu van klassiek of pop houdt en solo of juist liever in een koor zingt; laat jouw innerlijke nachtegaal los.

zanglessen


Danshuis

Ben je op zoek naar de leukste danslessen in de omgeving Tilburg? Gevonden! Het Danshuis van Factorium heeft een breed scala aan danslessen.

danslessen


Urbanhouse

Op maandag leer jij de moves uit de streets van de hotste dansers. Geen gedoe; jij komt langs wanneer het jou uitkomt, betaalt voor jouw fav les en dropt je moves. Easy toch?

Urban drop-in classes


MusicAllFactory

Droom je van schitteren in een musical met prachtige kostuums, decor, licht en een zaal vol mensen? Dan zit je goed bij de musicallessen van Factoriums MusicAllFactory! 

musicallessen


POPCORN
POPCORN is een project waar het kunstzinnig talent van mensen met een verstandelijke verrijking groeit en bloeit.

Popcorn

Proef de sfeer:

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief