Nieuwe Release Zenowachtig

24 november 2021
Nieuwe Release Zenowachtig
Categorie: Factorium, Urbanhouse

Sinds september 2019 ontmoeten wekelijks enkele honderden dansers, rappers, producers, DJ’s en Beatmakers uit de hiphop / urban scéne elkaar in de Factorium Foyer en dansstudio’s. Ze werken met elkaar in verschillende soorten trainingen en kijken naar elkaars werk tijdens open podia, open jams en battles.  

In het Factorium gebouw groeit in rap tempo een Urbanhouse. Een plek voor ontmoeting, om te creëren, uit te dagen of uitgedaagd te worden. Een plek waar de Urban Arts zich doorontwikkelen tot een serieuze kunstvorm.

Zeno
Factorium docent Zeno (Kevin Biemans) is een Nederlandse artiest die zich begeeft op de plek waar creativiteit en catchiness elkaar ontmoeten. In zijn eigen playlist vind je een grote variatie aan genres en uiteenlopende artiesten - van Post Malone tot Bløf.

Met tientallen workshops achter de rug voor de meest uiteenlopende doelgroepen en een afgeronde studie aan de Herman Brood Academie heeft Zeno (Kevin Biemans) de juiste kennis en ervaring om te delen met opkomende artiesten.

Release
Op vrijdag 19 november bracht Zeno zijn nieuwe song 'Storytellingdraketypeofbeat' uit op soundcloud. Check hier de video:

Workshops
Bij Factorium verzorgt hij samen met producer Megas (Alexander de Boer) workshops rap en music production voor kinderen, jongeren en volwassenen. Bezoek onze webpage en boek een proefles. 

Meer info & proeflessen

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief