Collega's gezocht!

23 april 2021
Collega's gezocht!
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Onderwijs, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

Tilburg profileert zich als een stad van (cultuur)makers. Factorium Cultuurmakers is een bouwsteen in die ambitie en vormt de stedelijke basis van de talentenpiramide, dé schakel in de circle of talent, waarin de wisselwerking tussen jonge en oude ontdekkers, fanatieke doorzetters, liefhebber-kunstenaars en professionals in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture en Musical centraal staat. Van gewoon lekker meedoen en ontdekken tot toptalent. Factorium Cultuurmakers is een grootstedelijk collectief van ca. 200 kunstenaars/docenten deels in vaste dienst en deels zelfstandig werkend kunstenaar. Cultuurmakers met een bijzondere liefde voor educatie. 

We hebben op dit moment een aantal vacatures! 

Vanwege het vertrek van de huidige Medewerker Administratieve Organisatie zoekt Factorium Cultuurmakers per 1 september 2021 een MEDEWERKER ADMINISTRATIEVE & FINANCIËLE ORGANISATIE. Reageren kan t/m 8 mei aanstaande. Ook zijn we op zoek naar een DOCENT DANS VOOR ONZE MUSICALLFACTORY-VOLWASSENEN. Reageren kan tot 20 mei aanstaande. 

In het kader van een samenwerkingsproject met Art-fact en projectleider CMK III CiST zoeken we daarnaast twee CULTUURCOACHES. Reageren kan t/m 7 mei aanstaande.

Naar de vacaturES 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief