Bas Verberk

2 april 2021
Bas Verberk
Categorie: Classicfactory, Factorium

Op de functie Hoofd Cultuureducatie & Teamleider Muziek is benoemd: Bas Verberk.

Bas rondde in juni 2012 zijn opleiding Muziekdocent af bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten en werkte vervolgens als muziekdocent op O.R.S Lek & Linge in Culemborg waar hij naast Muziek ook de vakken CKV en Kunst Algemeen gaf. In 2017 studeerde hij cum laude af aan Tilburg University in Ethics of Business and Organisation. En sinds 2018 is hij gemeenteraadslid in Tilburg voor D66 met een brede portefeuille waaronder cultuur. Vanaf 2019 werkte Bas voor het Landelijk Kennis Centrum Amateurkunst (LKCA) als specialist Beleid & Public Affairs.

Bas zal vanaf zijn benoeming per 1 juni in de gemeenteraad zijn portefeuille Cultuur inleveren. Hij kent Factorium als een organisatie die hij als student, bezoeker en professional heeft meegemaakt.

Bas: “Ik ben ervan overtuigd – of het nu om muziek, theater of dans gaat – laat mensen kennis maken met hún talent. Geef ze vrijheid en vertrouwen en dan komt het beste in ze naar boven.” Muziekdocenten maken op 12 april kennis met Bas en vanaf 1 juni zal geleidelijk aan de gehele organisatie Bas leren kennen en hij hen.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief