MAF Volwassenen vieren eind van het jaar

20 juli 2021
MAF Volwassenen vieren eind van het jaar
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Na een drukke academy week en opnames van de eindvoorstellingen, wisten de eerste-, tweede- en derdejaars MusicAllFactory Volwassenen nóg een dag te vullen met kleine voorstellinkjes.

Je zou denken dat de energie en creativiteit na een week lang workshops, masterclasses, repetities, generales en opnames wel als water uit een natte theedoek gewrongen zou zijn, maar de MAF Volwassen studenten bewezen het absolute tegendeel. Van de dansstudio’s naar het theater en van de kleedkamers naar de backstage; overal in het gebouw waren ze te vinden. Als paaseitjes zaten de (muzikale) scènes van de studenten verstopt in werkelijk alle bedenkbare ruimtes waar een klein publiek in kan. De ene kamer verhulde hilarische, groteske taferelen afgewisseld met modern musical repertoire en de andere aangrijpende monologen met soms een maatschappelijke boodschap samengesmolten met een muzikale noodkreet. Na elke performance werd er luid geapplaudisseerd en complimenten gegeven.

Aan het einde van de mini-theatertour door het pand, sloten de docenten het jaar af met een korte speech gevolgd door een euforisch applaus van de studenten en knalden de kurken van de bubbels door de foyer. Ondanks alles wéér een fantastisch geslaagd MAF Volwassenen jaar.

Tekst: Naomi Bimbergen
Foto: Jostijn Ligtvoet

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief