Line-up Social Grooves bekend!

1 november 2020
Line-up Social Grooves bekend!
Categorie: Urbanhouse

Op 4 november (20.30 uur) is er weer een nieuwe Social Grooves. Tilburg’s nieuwste HipHop Jam Central! Rappers, Producers, DJ’s, Beatmakers laten hun talent zien tijdens de showcase Social Grooves, live gestreamd vanuit Studio Six in Urban House Factorium. Inmiddels is de line-up bekend, zie hieronder!

LINE-UP

NEWTUNE - Mitchell Newton
Een veelbelovende energieke deejay uit Tilburg. Bij Newtune gaat de avond van Afro-House naar R&B en van Hiphop en Trap naar Pop. Inmiddels heeft Newtune gedraaid in verschillende clubs en podia zoals Poppodium013, Club Fix, Club Sorbonne, PCM Lounge, Club Lido, Boulevard Breda, Dynamo en meer. Naast draaien richt hij zich ook op het produceren van eigen tracks, je kunt in de toekomst naast zijn mixtapes ook zijn eigen singles en remixes verwachten!

MAYVISION - Tuur Mevis
Een 21-jarige Engelstalige rapper, geboren en getogen in Tilburg. Hij heeft zojuist een 3-jarige muzikanten-opleiding afgerond in Arnhem, waarin hij werd uitgedaagd door in meerdere bandformaties en verschillende genre’s op te treden. Tijdens dit proces heeft Mayvision een eigen stijl ontwikkeld. Zijn grootste inspiratiebronnen zijn Hopsin, Kid Cudi en Kendrick Lamar. Hij won onlangs een contest in gang gezet door Amerikaanse rapper ‘Hopsin’ en heeft meer dan 20 shows gegeven in Nederland, Duitsland en Belgie. Mayvision trad op in de Grote Concertzaal van Tilburg met een 50-koppig klassiek orkest en gaf meerdere optredens bij de opening van de Lochal. Verder heeft Mayvision o.a. gestaan op het Bevrijdingsfestival in ’s Hertogenbosch, in Hall of Fame, Tivoli, Eurosonic Noorderslag, Luxor, Popeii en Theater Orpheus. Momenteel werkt hij met producer Oase aan een nieuwe EP en verwacht deze eind 2020 uit te brengen, in de tussentijd zal hij meerdere singles releasen.

DALISS - Daniel Pando
Daliss is 22 jaar en maakt sinds zijn 14e al muziek. Hij houdt van rap waar een boodschap in zit maar tegelijkertijd ook wel melodieus klinkt met een pakkende refrein eraan. Je kan zijn muziek en zijn persoonlijkheid beschrijven als vrolijk en gedreven. Hij wil alles uit zichzelf halen en probeert anderen in zijn omgeving ook om die redenen te motiveren!

MERT BABA - Mert Kirtay 
Een 23 jarige Nederlandse rapper met Turkse roots. Hij is geboren en getogen in Tilburg en nu woonachtig in Hoogvliet. Hij staat voornamelijk bekend om zijn bars en different flow. Sinds kort is hij ook bezig met Oriental. Er staan ook al nummers klaar die in 2020-2021 uitgebracht gaan worden. Deze nummers met Oriental vibes zijn gemaakt samen met een zanger. Dit is nog maar de start, je gaat zeker vaker van hem horen! 

DE 1'3 - Rodgairo Dalnoot 
Mc en dichter, zo noemt hij zich zelf het liefst. Met rap teksten die zowel op een beat als zonder muzikale ondersteuning tot leven komen. Staat bekend als een rapper die altijd en overal graag de mic grijpt om flink uit te pakken met technisch zwaar en cryptisch geschreven teksten. Bijbelse verwijzingen, een puzzel aan woordspeling, jazzy cadans en intelligente accenten verweven in een presentatie vol beeldspraak en persoonlijke verhalen. De 1'3 daagt zijn publiek uit om meer dan één keer te luisteren om hem te leren kennen.

LIVESTREAM

 
Meer informatie?
info@downtownpromotions.com.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief