Juni Musical Maand!

3 juni 2019
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

EVENT_KOMBIJDEMAF-en-ontdek-jouw-talent_9-1.jpg

Musical lovers opgelet! In juni pakt de MusicAllFactory  (MAF) van Factorium weer uit met hele gave musical eindproducties. Kom kijken, luisteren en bewonderen. Laat je inpakken en in vervoering brengen. It`s showtime people!

Onze musical talenten en creatives zijn er klaar voor. Na wekenlang repeteren in de Factorium studio`s presenteren zij deze maand twee fantastische shows. Zo kun je op 21, 22 en 23 juni in het Factorium Theater komen kijken naar de eindvoorstelling War and Pies van onze MusicAllFactory-volwassenen en wordt de Concertzaal van Theaters Tilburg op 29 en 30 juni omgetoverd tot speelpaleis voor onze MusicAllFactory-jongeren waar zij Winterhart de Musical zullen opvoeren. Beide shows worden uiteraard begeleid door een live band!

Maar dat is nog niet alles, want ook de MusicAllFactory heeft dit jaar een jubileumfeestje te vieren en dat ga je merken. Zo heeft onze musicalopleiding na 25 jaar een fris nieuw jasje (look and feel), zullen we ons publiek trakteren op bijzondere verrassingen en worden onze socials weer goed gevuld met verhalen van cast, creatives en alumni. Genoeg backstage stories om alvast in de sfeer te komen voor de leukste (Juni) Musical Maand van het jaar!

Kaarten zijn te koop via onze webshop en www.theaterstilburg.nl. Ben erbij, mis het niet want deze shows ga je maar één keer met ons meemaken. We zien jullie graag in één van de theaters. Tot dan! 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief