Fonds Lang Leve Kunst voor Theater Meet & Greet

4 juni 2021
Fonds Lang Leve Kunst voor Theater Meet & Greet
Categorie: Factorium, Specialfactory

Het Theater van Meet & Greet is een project van Factorium Cultuurmakers. Kunstenaarsduo Meet & Greet werkt met kwetsbare ouderen van 70 jaar en ouder en brengen gelijktijdig met de kunsten een sociale kring mee waar ouderen zich aan verbinden. Meet & Greet mogen van het fonds Lang Leve Kunst een prachtige donatie van ruim €30.000,- ontvangen. Ze komen er dus aan, die twee.

In het buurthuis, in het zorgcentrum, dichtbij huis. Meet & Greet ontvangen iedereen met koffie, koek en klets. Een ongedwongen praatje om het ijs te breken. Daarna is het samenwerken geblazen; samen dansen, samen toneelspelen, samen zingen, samen muziek maken. Lachen, iets meemaken, lichaam, hoofd en hart in beweging brengen. Voelen dat je leeft, dat je onderdeel bent van een kring.

Meet & Greet werken altijd vanuit het idee van meedoen. De sleutel ligt niet zozeer in wat je gaat doen met Meet & Greet maar veel meer in hoe je dat gaat doen. De ontmoeting staat centraal. Meet & Greet, luchtig van toon en absoluut herkenbaar van stijl; kleurrijk, lichtvoetig, cartoonesk. De glimlach ligt dichtbij.

Lang Leve Kunst… Dank je wel namens veel ouderen uit Tilburg! We gaan er iets moois van maken.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief