Dit is er te doen in juni!

29 mei 2024
Dit is er te doen in juni!
Foto: Noor van Gestel
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Specialfactory, Theaterhuis

Het einde van het seizoen nadert... Dit betekent dat deze maand barst van allerlei toffe eindvoorstellingen van onze cursisten. Ben jij deze maand dus nog op zoek naar een leuke activiteit? Hier is het voor jou te doen!

We trappen de maand af met de POPCORN Makersdag op zaterdag 1 juni. Een dag vol workshops voor mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Gratis toegankelijk voor iedereen! We vervolgen de maand met de eindvoorstellingen van de MusicAllFactory Volwassenen. De talenten van dit talenttraject van Factorium hebben hard gewerkt richting deze voorstellingen die op 6, 7, 8 en 9 juni te zien zullen zijn in onze Theaterzaal. 

De Musical4U Tieners volgen met hun Eindvoorstelling 'Zie je de Addams' op 12 juni. Het verhaal over de opstandige Wednesday Addams die door haar ouders naar de school Nimmermeer gestuurd word. Op 15 juni rocken onze cursisten van het talenttraject Rockacademie Auditie Coaching het dak van de Paradox in Tilburg eraf tijdens hun Showcase.

Onze kleinste theatersterren presenteren op zaterdag 15 juni diverse voorstellingen in onze Theaterzaal tijdens de Dag van de Kleine Artiest. Voor slechts €3,- kun jij al een kaartje scoren voor een voorstelling naar keuze. Voor de dansers onder ons organiseert het Danshuis een Dansworkshop Contact Improvisatie in de middag van 16 juni. Hierin worden contactimprovisatietechnieken, diepe luistervaardigheden, kwaliteit van aanraking en compositie en vertrouwen in je eigen stabiliteit en inspiratie onderzocht.

De voorstellingen van de jongeren van het Theaterhuis zijn aan de beurt tijdens POWERPLAY op 16 juni. Ook hierbij bepaal jij welke voorstellingen je graag bijwoont. Voor slechts €7,50 kun jij het complete programma bijwonen! De MusicAllFactory Jongeren zijn aan de beurt om te schitteren in de Theaterzaal op 22 en 23 juni met de voorstelling 'Nooitgedacht'.

De maand wordt afgesloten met de eindvoorstelling van de Musical4U Volwassenen op 26 juni die de murder mystery comedy 'In de coulisse' opvoeren en de bands van onze eigen Factorium Popfactory, de Topstroom band, blazers, Jazz Express en Bad Duck die op 30 juni bij Foxfarm in Tilburg te beluisteren zullen zijn tijdens Sprokkelrock.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief