Dag van de Kleine Artiest

15 juni 2024, 14:00 uur - 16:00 uur
v.a. €3,-
Dag van de Kleine Artiest
#Factorium#Theaterhuis

TICKETs

Datum: za 15 juni
Tijd: 14:00 - 16:00
Locatie: Factorium Theaterzaal
Prijs: per blok €3,-, dagkaart €5,-

Theater voor en door kids! Er zijn er op de Dag van de Kleine Artiest maar liefst vier voorstellingen van onze eigen kinderen te bewonderen. De theatergroepen van Factorium sluiten het seizoen af in de grote zaal. Ze spelen vol enthousiasme en hopen dat jij er bij bent! Zien we je daar?

Programma

  • Blok 1:14.00 - Kom bij de politie, Circus Dippeldokus
  • Blok 2: 15.15 - Bla bla bla, FEEST

 

Blok 1: Kom bij de politie & Circus Dippeldokus

Kom bij de politie! 
Twee politieagenten zien steeds minder mensen naar hun politieschool komen. Hoe moet dat nou met de boeven vangen? Ze bedenken een plan om kinderen op te leiden tot politieagent, die zijn er genoeg! Maar of de kinderen daar nou zoveel zin in hebben...

Spelers: Vajèn, Boudewijn, Lou, Mila, Lottelein, Jane, Lotte en Guus

Regie: Lieke Dirkx

Circus Dippeldokus
"Leedies en jentelmens, welkom bij Circus Dippeldokus!" Het circus dat ooit straalde met grootse acts en de harten van het publiek sneller deed kloppen, heeft nu zijn beste tijd gehad. Maarrrr vandaag brengen we een sprankje magie terug naar het circus! Maak kennis met Fabelien&Fabelien&Fabelien, een magisch trio dat alles, maar dan ook alles kan laten verdwijnen. Deze fenomenale artiesten zullen je verbazen met hun verbluffende kunsten en onverwachte wendingen. Vandaag staat er iets gigantisch groots te gebeuren, iets wat hopelijk magisch te noemen is. Denk ik. Hoop ik. Zeker weten.

Spelers: Rijk, Thijs, Olivia, Yari Julian Reeve Envi Ilvy Carliz Aisha

Regie: Anne van der Steen

Blok 2: Bla bla bla & Feest

Bla bla bla
Deze voorstelling is voor alle bescheiden snuiters. Voor degene die links en rechts worden ingehaald door schreeuwlelijken. Of bent u juist geboren voor de voorgrond? Zo’n van nature aanwezige blaat-aap, die nooit een blad voor de mond neemt? Iemand die ongegeneerd geniet van zijn eigen akoestiek? Dan is deze voorstelling ook echt iets voor u.

Spelers: Lieve, Olivia, Flore, Tygo, Jimmy, Sien, Mia, Hanna, Noisang, Suus, Lima

Regie: Jens Akkermans

FEEST.
Wij hadden wel zin in een feestje, dus hebben we het allerleukste feestje ooit georganiseerd. Alles is tot in de puntjes voorbereid, niets staat in de weg van deze perfecte avond. Eigenlijk kan er niets misgaan. Toch..? Jullie zijn van harte uitgenodigd, tot dan!

Spelers: Cato, Julian, Nina, Puk, Elin, Noora, Pien, Sam, Noah en Zarion.

Regie: Luka Krijbolder


Foto: Koektrommel studio

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief