MusicAllFactory Jongeren Eindvoorstelling

22 juni 2024, 20:00 uur - 21:30 uur
€17,50
MusicAllFactory Jongeren Eindvoorstelling
#Factorium#MusicAllFactory#Kunstenkaart

Tijdens de eindvoorstellingen op 22 & 23 juni 2024 laten de jonge talenten van de MusicAllFactory Jongeren zien wat ze in huis hebben.

De laatste maanden van het seizoen, slaan de musicalstudenten de handen ineen en werken toe naar het sprankelende einde van het jaar.

De specialisatie lichtingen van de afdelingen zang, dans en spel zullen je samen met een prachtig ensemble verrassen tijdens de eindvoorstellingen van de MusicAllFactory Jongeren.

Nooitgedacht

Waar het leven naar je lacht
Waar de regel geldt; denk nooit meer Nooitgedacht

Jesse Barrie, een dagdromende toneelschrijver in een creatieve dip, ontmoet de weduwe Suze Davies en haar 4 kinderen in het park. Al gauw betovert hij hen met zijn geweldige verhalen en inspireren zij hem tegelijkertijd tot het schrijven van zijn bekendste theaterstuk ooit getiteld Nooitgedacht.

Een verhaal dat gaat over het vechten tegen je angsten en tegen de tijd. Over het verlangen om nooit volwassen te hoeven worden en het belang van verbeeldingskracht. Dat alles in de wetenschap dat verdriet en gemis altijd onlosmakelijk verbonden zal zijn met houden van.

Nooitgedacht is daarmee onze ontroerende en inspirerende ode aan de kracht van verbeelding, vriendschap en de kunst van het loslaten.

TICKETS

Script, regie, (lied)teksten: Geertje Hochstenbach
Choreografie, kostuums: Veronique van Iersel
Zang & vocale arrangementen: Sofie Dirkx
Muzikale leiding, vocale- & bandarrangementen, koor: Marnix Wetzer
Liedteksten: Ruby Kieft
Dansrepetities: Manon van Riel
Productieleiding: Gioya van Rees

* Beperkt aantal kaarten beschikbaar voor Kunstenkaart-houders.


Foto: Koektrommel Studio

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief