Covid Update

9 november 2021
Covid Update
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

UPDATE 5 NOVEMBER 2021

Vanaf zaterdag 6 november “is een Corona toegangsbewijs (CTB) verplicht voor alle kunst- en cultuurbeoefening in georganiseerd verband”. Dat geldt dus ook voor het Factorium hoofdgebouw en alle locaties waar Factorium werkzaam is. De controle geldt voor iedereen (cursisten, begeleiders, bezoekers, studenten van Fontys enz.) vanaf 18 jaar met uitzondering (vooralsnog) van het eigen personeel.

Dat betekent dat alle deelnemers en bezoekers van het hoofdgebouw en de dependances, een inentingsbewijs of een recent geldig testbewijs moeten kunnen laten zien, in de vorm van een QR-code. Wanneer dat niet kan wordt de toegang tot het gebouw of de les geweigerd. Factorium levert muziek-, dans-, theater- en musicallessen voor iedereen en Factorium houdt zich aan de landelijke spelregels. Het is aan de individuele deelnemers te besluiten of ze gevaccineerd willen zijn dan wel wekelijks willen testen. 

Wat blijft
• Geef i.p.v. een hand een glimlach en/of een complimentje. Bij Factorium houden we het warme welkom veilig.
• Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat hoeft officieel niet meer, maar is nog steeds verstandig.
• Voor actieve kunst- & cultuurbeoefening geldt dat geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
• Was vaak je handen. Bij Factorium kun je nog steeds op diverse plaatsen in het hoofdgebouw je handen (naast gewoon wassen) ook desinfecteren.
• Hoest en nies in de elleboog.
• Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD.
• Zorg voor frisse lucht. Het Factorium hoofdgebouw beschikt over een uitstekend ventilatiesysteem dat aan de hoogste eisen voldoet. In de dans- popstudio’s kent het ventilatiesysteem daarbij nog aanvullende systemen m.b.t. ventilatie en vochtregulatie.

Wanneer we hierin goed samenwerken gaan we ook deze corona-horde weer goed nemen. Samen.

Stay up-to-date:
Covid protocol

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief