MAF Jongeren Eindvoorstellingen: 'Schimmenrijk'

10 juli 2022, 14:30 uur
€14,50
MAF Jongeren Eindvoorstellingen: 'Schimmenrijk'
#Factorium#MusicAllFactory

Tijdens de eindvoorstellingen op 9 en 10 juli 2022 laten de jonge talenten van de MusicAllFactory Jongeren zien wat ze in huis hebben.

De laatste maanden van het seizoen, slaan de musicalstudenten de handen ineen en werken toe naar het sprankelende einde van het jaar. De specialisatie lichtingen van de afdelingen zang, dans en spel zullen je samen met een prachtig ensemble verrassen tijdens de eindvoorstellingen van de MusicAllFactory Jongeren. 

Schimmenrijk

Wees welkom! Ja! Wees welkom in een wereld van nu verbonden met vroeger. In Schimmenrijk nemen 39 talentvolle jongeren u mee in een prachtig mythologisch verhaal waarin Orpheus, Eurydice, Hades en Persephone de hoofdrollen lijken te spelen.

Maar.. als u goed luistert en kijkt, zult u voelen dat het verhaal wat vol passie en overgave gebracht wordt.. niet enkel het verhaal is van de goden óver wie we vertellen. Maar zeker ook het verhaal is van de mensen díe het vertellen. Een verhaal over de liefde in zijn zuiverste vorm, gekleurd door de lessen die het leven ons dagelijks leert. Laat u meevoeren op de reis naar de onderwereld en wees gewaarschuwd….. Want.. geen mens komt daar ooit nog onaangedaan vandaan!

Schimmenrijk is een muzikale theatervoorstelling, waarin gezongen, gedanst en gespeeld wordt door 39 talentvolle MAF-jongeren. Begeleid door een fantastische live-band.

Tickets

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief