Theater vervolgcursus beginners

Heb je na het volgen van een beginnerscursus nóg meer zin gekregen in theater? Bij de cursusgroepen ligt de focus op het uitdiepen van een specifiek onderwerp van acteren en theater. En in de productiegroepen wordt gewerkt aan een voorstelling. In deze vervolgcursus voor beginners zit je precies op snijvlak van deze twee.

De eerste periode werk je heel gestructureerd aan het verder uitbouwen van je spel. De tweede periode werk je aan het maken en spelen van scènes. Je leert een rol vast te houden en een scène op te bouwen en spannend te houden, hoe vaak je deze ook speelt. Je doet een heleboel inzicht en ervaring op in een plezierige setting!

Voor deelname aan dit project is een afgeronde beginnerscursus theater nodig.

Docent Hidde Brouwers
Ondanks zijn jonge leeftijd is Hidde een vakman van jewelste. Hij is onderdeel van Het Makershuis en is hiervoor geselecteerd vanwege zijn bijzondere kijk op theater. Hij weet iedereen aan het spelen te krijgen. Hij neemt je mee op een reis door theaterland en jouw eigen mogelijkheden.

Docent Hilde van Uden
In januari start Hilde van Uden met de vervolgcursus. Hilde is afgestudeerd theatermaker en werkt al 3 jaar bij Factorium. Fijntjes, zorgvuldig en speels. Zij bestiert De Weekendschool en bezoekt de hipste hotspots van Tilburg.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Theater vervolgcursus beginners

Theater vervolgcursus beginners

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag (20:15 - 22:15 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Hilde van Uden
Leeftijd
19 - 99 Jaar
Startdatum
20 januari 2020
Einddatum
16 mei 2020
Prijs
240,00
Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief