Te gast: 'Presence' (crossover Qi-Gong en Hip Hop)

10 oktober 2020, 18:00 uur
€ 17,50
Te gast: 'Presence' (crossover Qi-Gong en Hip Hop)
#Urbanhouse#Factorium

In ‘Presence’ wordt ingespeeld op het stimuleren van verschillende zintuigen, met behulp van muziek, dans, digitale beelden en licht. Het is een productie waarin er een crossover wordt gemaakt tussen Qi-Gong en Hip Hop. 

Over het thema
Het thema gaat over de mens en het bewustzijn. Ondanks dat het thema vaak als zweverig wordt ervaren, is het (juist nu!) heel actueel.

Specifiek draait deze show om onszelf in het moment aanwezig te krijgen en hiermee zelfobservatie en analyses toe te kunnen passen. Wat uiteindelijk een rust en overzicht kan geven over zowel gedachtes, gedrag en emoties. Dit zijn menselijke thema's waarmee we allemaal dagelijks te maken hebben.

Dansers: Tosca Knauf, Chandenie Gobardhan en Shaquille George. Het is een uiteenlopende cast. De een is Hip Hop ontwikkeld en de ander is hiernaast ook nog in hedendaagse dans geschoold.

Choreografie: Ryan Rademakers aka “Cloud”. Hij is zelf ook in meerdere stijlen geschoold en heeft hiernaast vanuit zijn familie veel geleerd of meditaties, yoga en Qi-gong.

Grafisch ontwerp & visuals in show: Dennis De Graaf. Hij is zelf een danser maar heeft jarenlang bij een productiebedrijf gewerkt als videograaf.

Crowdfunding
Om deze multidisciplinaire show te realiseren is Ryan Rademakers een crowdfunding gestart. Een bijdrage leveren kan HIER

Locatie:
Factorium, Koningsplein 11A Tilburg. Ingang aan Bisschop Zwijsenstraat (naast LED-scherm).
Tickets: € 17,50.
Aanvang: 18.00 uur (inloop: 17.30 uur).

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief