Sterre Dam

8 november 2022
Sterre Dam
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Sterre Dam is 17 jaar en komt uit Breda. Ze auditeerde voor de RAAC met succes en hoopt komend jaar aangenomen te worden bij de Rockacademie. 

"Ik wilde graag meer ervaring opdoen en een band vinden en toen ben ik op internet gaan zoeken naar opties. Al snel kwam ik uit op RAAC.

Ik had al wel enige ervaring. Ik heb 7 jaar lang zanglessen gehad van Cecile Creusen. Ik heb met behulp van haar meerdere optredens gedaan. Mijn favoriete was in de Nobelaer in Etten-Leur, waar ik de opening van het nieuwe theaterseizoen mocht doen. Ook waren Og3ne en Guido weijers aanwezig. Ik was op dat moment groot fan van Og3ne, dus dit was een leuke ervaring.

Ik heb op mijn middelbare school ook examen gedaan in het vak muziek. Het praktijkexamen was een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Iedereen moest zingen en 2 instrumenten bespelen. Ik speelde gitaar en piano.

Bij RAAC volg ik de discipline zang. De muziekstijl die ik het liefst zing is een mix van soul, r&b en popmuziek. Over een jaar hoop ik op de Rockacademie te zitten en wat meer bereik te hebben door middel van social media. Over 5 jaar hoop ik in Amerika te leven en werkende te zijn aan mijn eigen muziek, internationaal bekend te zijn, maar als dat niet lukt, in ieder geval in Nederland bekend te zijn."

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief