Paul van Boekel

10 april 2021
Paul van Boekel
Categorie: Factorium

Voor Paul van Boekel (lid raad van toezicht Factorium) is het alweer een flink aantal jaren geleden dat hij de culturele wereld binnenstapte. Hij stelde zich toen beschikbaar voor de taak van penningmeester bij Het Brabants Orkest en vervolgens philharmonie zuidnederland. Een functie die passend was bij zijn achtergrond als accountant.

Mede door deze rol ging hij intensiever dan voorheen, het ontbrak hem dikwijls aan tijd, de cultuur volgen en voorstellingen bezoeken."Dat bezoeken is steeds weer een groot genieten gebleken. Cultuur vult aan, het verrijkt. " 

Sindsdien is Paul verder betrokken geraakt bij een aantal culturele instellingen, zo ook bij Factorium Cultuurmakers. "Het duurde niet lang om daar enthousiast over te raken. Veel enthousiaste mensen werken er hard om vele enthousiaste inwoners van Tilburg “cultuur” te faciliteren. Ik richt mijn aandacht op de financieel economische vraagstukken. De beoogde culturele doelen en doelstellingen vragen een gezonde financiering. Het stemt tot tevredenheid om daarbij, in de toezichthoudende en adviserende rol, een bijdrage aan te mogen leveren."

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief