Nena Albers

9 februari 2022
Nena Albers
Categorie: Factorium

De altijd vrolijke Nena Albers werkt op de Marketing- en Communicatieafdeling van Factorium. Ze liep er twee keer stage; in november 2019 en in januari 2022.
 
“Ik vind het gewoon een heel leuk bedrijf om te werken. Ik krijg er veel energie van”, vertelt Nena enthousiast. Ze voelt zich erg op haar plek bij Factorium. Vandaar ook dat ze, nu ze een andere opleiding volgt, weer te vinden is op het MARCOM-kantoor. “Ik studeerde eerst medewerker evenementenorganisatie op het ROC in Tilburg en doe nu een tweejarige hbo-opleiding management.” Nu ze die bijna heeft afgerond, moet ze nadenken over de toekomst. “Maar dat is nog de grootste vraag van mijn leven”, lacht ze. Gelukkig loopt ze eerst nog een half jaar stage, waarin ze de dansvoorstelling Inspiring People gaat organiseren met Laura van Sonsbeek, Teamleider Dans.
 
In haar vrije tijd gaat Nena graag met vriendinnen op een terrasje zitten of maakt ze een lange wandeling in het bos. “Ik woon vlak bij de Efteling, dus daar loop ik dan omheen.” Verder kan ze niet wachten tot de zomer, want dan kan zij eindelijk weer op vakantie. “Ik heb zelfs al geboekt!” Na twee jaar thuis te zijn gebleven gaat ze naar Lanzarote, een eiland van de Canarische Eilanden.
 
Haar stage bij Factorium is overigens niet alleen gebaseerd op haar passie voor evenementen. “Ik kom uit een muzikale familie, al heb ik zelf nooit een instrument leren spelen.” Nena heeft zelf namelijk altijd veel gedanst. “Eerst ballet, toen streetdance en later hiphop. Maar omdat ik het niet goed kon combineren met het mbo, ben ik ermee gestopt.” Daar heeft ze spijt van, maar wellicht dat ze tijdens haar stage bij Factorium geïnspireerd raakt om weer te beginnen.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief