Kim Roosendaal-Verwater

2 september 2020
Kim Roosendaal-Verwater
Categorie: Factorium, Onderwijs

FACTORIUM ONDERWIJS

Kim Roosendaal-Verwater is viooldocente/violiste/pedagagoge. Ze woont in Tilburg en daar heeft ze ook haar eigen vioolpraktijk.

Kim is in 2001 afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. In 2003 heeft ze de PABO afgerond en is voor de klas gaan staan als leerkracht. Kim gaf al vioolles toen ze studeerde aan het conservatorium en in 2010 besloot ze haar baan als leerkracht op te zeggen en een eigen muziekpraktijk te beginnen. Tijdens deze periode heeft ze ook veel workshops op basisscholen verzorgd. Vanaf 2017 ging Kim zelf weer veel spelen in orkesten en kleinere ensembles. Vanaf 2019 is ze via Factorium Onderwijs aangesteld als vakleerkracht muziek op een basisschool in Tilburg.

"Ik vind het erg leuk om met projecten bezig te zijn. Ik organiseer veel projecten voor mijn leerlingen zodat ze veel plezier hebben aan het samenspelen. Ik merk dat kinderen dit echt heel erg leuk vinden. Dat geeft mij dan weer energie!

Voor de klas staan geeft mij ook veel voldoening: het is erg fijn om eerst als leerkracht voor de klas te hebben gestaan en nu als vakleerkracht muziek. Je kunt dan beide kanten goed ervaren en dat is een verrijking voor het lesgeven."

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief