Kevin Ruijters

22 december 2023
Kevin Ruijters
Categorie: Danshuis, Factorium

Stap binnen in de wereld van Kevin, waar dansen niet alleen beweging is, maar een avontuurlijke ontdekkingsreis. Hij is niet alleen een danser, zanger, acteur, dansdocent, choreograaf en mindfulness-coach, maar vooral jouw enthousiaste gids op het danspad.

In zijn danslessen staat plezier altijd centraal. Samen creëren we een gezellige en vrije ruimte waarin jouw bewegingen, hoe klein of groot ook, tot leven komen. Kevin moedigt je aan om op jouw eigen tempo te dansen, waarbij jouw comfort en vreugde voorop staan.

Een bijzonder aspect van Kevin's lessen is zijn aandacht voor adem. Ontdek samen met hem hoe bewust ademen niet alleen je dans verbetert, maar ook een rustgevende dimensie toevoegt aan zowel je lichaam als geest.

Achter de danspassen schuilt zijn persoonlijke verhaal, geworteld in het schilderachtige Zuid-Limburg. Zijn eigen reis begon met stijldansen op 17-jarige leeftijd, maar het was tijdens zijn jazz-modern lessen in Landgraaf dat zijn liefde voor beweging echt ontvlamde. Voor Kevin draait het niet om perfectie, maar om de unieke expressie van elk individu.

Voel je welkom in deze workshop, waar dans meer is dan een vaardigheid – het is een reis vol ontdekkingen en expressie. Ben je klaar om niet alleen te dansen, maar ook te genieten van het proces? We zien ernaar uit je daar te verwelkomen!

MODERNE DANS

JAZZDANS

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief