Ian Declan

22 februari 2021
Ian Declan
Categorie: Classicfactory, Factorium

Er is niets dat hij liever doet dan op de planken staan. Ian Declan (20) volgde de RAAC als gitarist en timmert sindsdien hard aan de weg naar de top met zijn gothic doom metal band Seventh Tear.

Met zijn pijlen gericht op de Rockacademie, besloot hij te auditeren voor de RAAC en zichzelf zo optimaal voor te bereiden op zijn auditie. De RAAC was voor hem een plek waar hij werd uitgedaagd om zijn muzikale horizon te verbreden en zowel vrienden als collega’s heeft gemaakt. Het netwerk van studenten is nog altijd zeer actief en naast de tripjes down memory lane die zij maken, kunnen zijn ook op professioneel vlak nog steeds bij elkaar terecht.

Na de RAAC is Ian begonnen aan de Metal Factory in Eindhoven. Door alle kennis die hij tijdens zijn tijd aan bij de RAAC heeft opgedaan, verliep deze overstap soepel en had hij zelfs een voorsprong op theoretisch niveau.

In de toekomst hoopt hij meerdere langspeel albums uit te hebben gebracht met zijn band, regelmatig shows te spelen, een actieve sessiemuzikant te zijn en zijn eigen muziekschool te hebben geopend.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief