Gioya van Rees

13 januari 2020
Gioya van Rees
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

MAF volwassenen

Als klein meisje werd Gioya al gegrepen door de magie van muziek en theater. Iedere dag zong ze mee met de muziek die door het huis schalde of ‘danste’ ze in de woonkamer en op haar zesde begon ze met het spelen van dwarsfluit. Maar de theatermagie houdt haar pas echt in haar greep sinds ze de musical Mamma Mia! zag in 2003. Toen besefte ze dat de mensen die op het podium stonden aan het werk waren en sindsdien wil zij niets liever dan daar onderdeel van zijn. Die kans kreeg Gioya als leerlinge bij Jeugdtheater Hofplein waar ze in familievoorstellingen speelde, zoals Robin Hood en De Piratenkoningin.

Toch besloot ze na de Havo International Media and Entertainment Management te gaan studeren. Ze ging achter de schermen van het theater werken en had haar plek gevonden! Maar hoe leuk het werken achter de schermen ook was; het podium bleef dé droom. Om deze droom te verwezenlijken, deed Gioya in 2015 auditie voor de MusicAllFactory.

Nu, jaren later, werkt ze als freelance producent voor theater en evenementen, volgt ze privézanglessen bij Ingrid van den Nieuwenhuizen en danslessen bij Factorium Podiumkunsten en is het haar ambitie om na de MusicAllFactory óp het professionele podium te staan.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief