Floris van den Heuvel

29 november 2019
Floris van den Heuvel
Categorie: Factorium

PLANNING & VERHUUR

Eind 2019 is Floris afgestudeerd aan de opleiding Evenementenorganisatie op het ROC Tilburg. In zijn eerste studiejaar heeft Floris gedurende een half jaar stage gelopen bij onze afdeling Planning & Verhuur.
Het jaar daarna liep hij stage bij het jongerenwerk van Contour de Twern R-Newt in V39 Tilburg.

Tijdens zijn derde leerjaar en tevens afstudeerstage kwam Floris terug naar Factorium waar hij een half jaar bij de afdeling marketing en communicatie stage liep. Jullie (her)kennen Floris wellicht van de social media kanalen van Factorium waar hij tijdens ons jubileumjaar volop actief was.

Als meesterproef slaagde hij er in, samen met zijn medestudenten, om een te gek evenement Taystee in de studio van Theaters Tilburg te realiseren in juni 2019.

Sinds oktober 2019 is Floris weer terug bij ons. Ditmaal als planner bij de afdeling Planning & Verhuur. Hier draagt hij zorg voor de eventplanning van Factorium met werkzaamheden op het gebied van acquisitie, planning en uitvoering.

Floris is helemaal op zijn plek bij Factorium! Mocht je een evenementenlocatie zoeken, neem gerust contact op met onze afdeling Planning & Verhuur... Graag tot snel bij Factorium!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief