Fee de Scheemaker

23 februari 2021
Fee de Scheemaker
Categorie: Classicfactory, Factorium

Hoi ik ben Fee de Scheemaker en ik ben 13 jaar. Ik woon in Tilburg Reeshof en zit in de tweede klas van het Beatrix College in Tilburg. Mijn hobby’s zijn, naast muziek maken, buiten zijn, met vrienden afspreken en tekenen. Ik speel al sinds mijn zevende blokfluit en ben een jaartje geleden begonnen met cello.

Ik heb blokfluitles van de beste, aardigste en leukste blokfluit juf: Rosalyn de Groot. Ik heb les in de Grote Beemd, maar vanwege het coronavirus is dat nu online. Ook zit ik voor het vijfde jaar op rij in de Topstroom van Factorium en heb ik mijn A en B examen/theorie gehaald. Dit jaar ga ik mijn C examen doen. Later als ik groot ben, wil ik – net als mijn juf Rosalyn – blokfluit juf worden en kinderen lesgeven.

Ik vind het hartstikke leuk om op te treden, in het bijzonder voor ouderen. Vorig jaar, toen we in lockdown zaten, heb ik twee keer voor ouderen mogen optreden. Ik vond het zo leuk om de gezichten van de ouderen te zien, ze genieten er echt van! Als mensen van mijn optredens genieten, geniet ik er ook van!

Fee zien spelen? Ze is een van de talenten van de Factorium Talent Sessions: Classic Sunday op 7 maart aanstaande, gratis te zien via ons online stream kanaal

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief