Eveline Sand

8 maart 2021
Eveline Sand
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Na haar studie aan de Pabo besloot Eveline (29) dat ze van muziek haar vak wilde maken. Ze vervolgde haar weg op de opleiding Docent Muziek met musiceervak zang aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze kreeg zanglessen van Sofie Dirckx, Niels Jacobs en Ingrid Zeegers. In 2016 studeerde ze af en werd genomineerd voor de Jacques de Leeuw Prijs.

Sinds haar afstuderen geeft Eveline als zelfstandig ondernemer muziekles aan kinderen en jongeren en werkt ze voor de muziekmethode 123ZING. Ook is ze veel op en rond het podium te vinden: als performer, zangcoach en muzikaal leider.

Eenmaal actief in het werkveld bleef Eveline aan haar eigen artistieke ontwikkeling werken. Ze deed auditie voor de MAF en startte in het tweede jaar. Hier heeft ze drie jaar lang enorm veel geleerd over het vak én over zichzelf. Om deze ontwikkeling voort te zetten gaat Eveline auditeren voor de master Muziektheater.

Op 18 maart is Eveline te zien in de 'Vrouw' (MAF-Solo's). Deze solo's worden online uitgezonden. De ticketverkoop hiervoor is inmiddels gestart! Nieuwsgierig? Op 13 maart  is een gratis preview te zien via Musicalsites.nl. 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief