Bo Knippels

1 september 2021
Bo Knippels
Categorie: Classicfactory, Factorium

“Teksten schrijven, melodieën tot leven laten komen, samen muziek  ervaren en maken. Er is eigenlijk niks mooiers dan dat, vind ik. Ik heb een enorme passie voor alles wat met muziek te maken heeft en ik neem dit dan ook graag mee in mijn lessen, waar we samen nieuwe manieren vinden van ons uiten, communiceren en groeien.”

In 2019 studeerde Bo af aan de Rockacademie als vocalist. Ze deed dit met haar eigen werk, onder de artiestennaam 'Penny Roox', waarmee ze vanaf haar afstuderen timmert aan de weg als uitvoerend muzikant. Na haar opleiding is ze begonnen met werken als vocalcoach, maar ook als bandcoach en songwritingcoach. 

In haar lessen - zang lichte muziek - leer je je stem beheersen, maar wordt er aan meer dan alleen techniek gewerkt. “Voor mij zijn techniek en performance onafscheidelijk: hoe kunnen we iemand raken met muziek, waar gaat het nummer eigenlijk over en hoe breng je dat dan weer over?” Daarnaast is er alle ruimte om bijvoorbeeld je eigen liedjes mee te nemen of een stap te maken in jezelf begeleiden op piano of gitaar.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief