START! Nieuw aanbod Dance Factory

16 september 2020
START! Nieuw aanbod Dance Factory
Categorie: Dancefactory

Binnenkort starten bij de Dance Factory allerlei nieuwe cursussen voor diverse leeftijden. Hieronder een overzicht!

AANBOD KINDEREN


Peuterdans | start: 8 september | Grote Beemd
Peuters komen in deze cursus op een speelse manier in aanraking met dans, beweging en muziek. Deze cursus is niet alleen een ware belevenis, het draagt ook bij aan de ontwikkeling van de motoriek en fantasie van je kind. Natuurlijk staat plezier voorop!

Nieuwsgierig? Meer info


Kleuterdans | start: 9 september | De Back
Kleuters hebben een groot inlevingsvermogen en veel bewegingsenergie. Rollen, draaien, zwaaien, dansen: ze leren hun eigen bewegingsmogelijkheden ontdekken en nieuwe bewegingen uit te proberen. In deze cursus leren kinderen op een speelse manier de bewegingsmogelijkheden van hun lichaam kennen.

Nieuwsgierig? Meer info


AANBOD JONGEREN


Klassiek ballet | start: 14 september
In deze cursus leer je de basistechniek van klassiek ballet. Kracht, souplesse, coördinatie en een goede houding zijn hierbij belangrijk. Tijdens de lessen wordt daar dan ook hard aan gewerkt; van de warming up aan de barre tot het maken van grote sprongen door de ruimte. Je wordt er lenig en sterk van!

Nieuwsgierig? Meer info


AANBOD VOLWASSENEN


Pop-show-musical | start: 29 september
Van Fosse naar lyrical en van musical naar funk; een Jazzles 'professional level'. 
Naast een conditionele opwarming en technische oefeningen werken we aan diverse stijlen van choreografieën waarin de fun en passie voor het vak centraal staan.

Nieuwsgierig? Meer info


Dansmix | start: 10 september
Zin om (weer) te gaan dansen? Kriebelt het als je naar de danslessen van jouw kind kijkt? Denk je weleens met heimwee terug aan jouw eigen danslessen? Geniet van allerlei dansstijlen in deze cursus Dansmix! Een afwisselende cursus met klassiek ballet, moderne dans en Jazzdance.

Nieuwsgierig? Meer info


AANBOD SENIOREN


Dansfit | start: 8 september
Terwijl je lekker aan het dansen bent, verbeter je je conditie en heb je ook nog eens heel veel plezier! Dat zijn de doelen van deze cursus Dansfit.

Nieuwsgierig? Meer info


Corona maatregelen
Alle medewerkers van Factorium werken volgens een corona-protocol om iedereen te laten genieten van een zo veilig en prettig mogelijk bezoek aan Factorium. Het corona-protocol van Factorium lees je hier.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief