Stadsforum Tilburg

Bij Factorium kun je zomaar ontdekken dat je eigenlijk heel goed bent in theater, dans of muziek! Je kunt er groeien én jezelf ontwikkelen. Dat kun je doen voor je plezier in je vrije tijd, maar ook als je een ambitie hebt en wil groeien naar het professionele niveau. Zo komt het dat Factorium al meer dan 150 jaar bestaat uit duizenden cultuurmakers: musici, dansers en theatermakers die in staat zijn mensen te vermaken en te ontroeren. 

Het kan dan ook niet anders: de cultuurmakers van Factorium zullen te zien zijn op het nieuwe Stadsforum, heel vaak in een rustig hoekje en soms op het hoofdpodium. Om je te laten lachen en intens te laten genieten, om door ons ontroerd te worden, of om jou tot nadenken te stemmen. Factorium hoort bij Tilburg zoals de Kermis bij Tilburg hoort, dus natuurlijk gaan we toneelspelen, zingen, dansen en veel muziek maken. Voor jou en met jou.

Lees hieronder meer over het stadsforum:

Placemaking Programmastrategie 2022-2024
In de bijlage hieronder vind je de 'Placemaking Programmastrategie 2022-2024’ voor het Stadsforum. Het is een boekje wat tot stand is gekomen naar aanleiding van vele 1-op-1-gesprekken en twee productieve brainstormsessies tussen maart en juni 2022 over de toekomst van het Stadsforum. In de strategie lees je over tien ‘kansen’ die we voor het Stadsforum hebben geformuleerd, straks het grootste plein van de binnenstad. Een marktplaats voor mensen, makers en ideeën.

Programmastrategie 2022-2024

 

 

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief