Recap: Zin-in-alles!-dagen 2021

27 oktober 2021
Recap: Zin-in-alles!-dagen 2021
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Theaterhuis, Urbanhouse

Het is herfstvakantie en dat betekent dat de Zin-in-alles!-dagen weer hebben plaatsgevonden. Op 25 en 26 oktober konden basisschoolkinderen proeven van diverse kunstvormen door middel van workshops in muziek, theater, musical, dans, en beeldende vorming. Kortom, voor ieder wat wils! 

Beide ochtenden kwam een groep enthousiaste kinderen naar binnengestormd. Aan het begin van de ochtend werd iedereen in groepen ingedeeld. De jongste groepen kregen de naam ‘Kaboutertjes’ en ‘Kikkertjes’. De oudere groepen ‘Maan’, ‘Pluto’ en ‘Mars’. Zo gingen de ‘Kaboutertjes’ eerst kennismaken met muziek. De kinderen van ‘Mars’ lieten hun teken- en knutselkunsten de vrije loop tijdens de beeldende vorming workshop en de kids van ‘Pluto’ gingen met de voetjes van de vloer bij een breakdance workshop. 

Natuurlijk stonden er nog veel meer workshops gepland zoals kleuterdans en hiphop muziekles van artiest Zeno. Daarnaast werden er musical- en theaterworkshops gegeven om te ontdekken wie er echte dramaqueens en kings zijn. Tijdens deze drukke dagen was er ook even tijd om uit te rusten. In de pauze gaf entertainer, komiek en zanger Peer de Graaf een spetterende voorstelling.

Op dinsdagmiddag kwam er een einde aan de Zin-in-alles-dagen! en was de foyer gevuld met blije kindergezichtjes die stiekem toch best wel moe, maar voldaan(!), waren van al het ontdekken. 

Aan de slag!

Na de herfstvakantie gaan we bij Factorium weer lekker aan de slag. Kom spelen, leren, ontdekken en ontmoeten. Bij Factorium ben jij de ster! Schrijf je dus snel in!

Aanbod & Inschrijven

Check hier de aftermovie:

Tekst: Beau Logister
Foto: Jostijn Ligtvoet

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief