Nieuwe editie cityguide 013straatjes

14 april 2022
Nieuwe editie cityguide 013straatjes
Categorie: Factorium

Er is weer een nieuwe editie van de 013 Straatjes city guide! 'From Tilburg with Love' heet 'ie. En wij staan erin! Bedenkers Jolanda en Edwin brachten 'm persoonlijk bij ons langs.

We mogen er weer op uit! Lekker de stad in, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Samen dingen doen waar we blij van worden, die ons inspireren en energie geven. En als we van iets vrolijk worden is het wel van een ijsje. Zo ook van de cover van de nieuwe 013 Straatjes city guide Tilburg. Ontworpen met IJsbar Softy’s en foodfotografen Boefkik. 

De titel van deze zesde editie heet dan ook niet voor niets: “From Tilburg with Love”! Met veel liefde voor de stad presenteert 013 Straatjes de nieuwe city guide met een selectie van de mooiste plekken in Tilburg en omstreken.

De city guide (NL/ENG) is te vinden bij de ruim 55 deelnemende 013 Straatjes locaties. 

Factorium staat in het boekje met het Factorium Festival op zondag 11 september: de start van het nieuwe culturele seizoen.

Bovendien hebben we ontzettend veel zin in alle voorstellingen en presentaties die van april tot en met juli bij ons in huis te zien zullen zijn! Kom je ook?

Factorium Highlights april-juli

Bezoek onze kids specials!

 

 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief