Muzikale lancering voor debuutbundel ‘Genoeg’ door Tilburgse Nayohmé

17 november 2022
Muzikale lancering voor debuutbundel ‘Genoeg’ door Tilburgse Nayohmé
Foto: Rikkie Nitsche
Categorie: Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Theaterhuis

Op 2 december 2022 neemt schrijver en artiest Nayohmé je mee op een muzikale reis tijdens de lancering van haar debuutbundel ‘Genoeg’ in de foyer van Factorium Cultuurmakers Tilburg.

Poëzie, stevige livemuziek en low-fi borrelen met beats van een live DJ, dat is wat je kunt verwachten tijdens de boek launch op 2 december. Schrijver en artiest Nayohmé knalt haar debuutbundel de wereld in tijdens een live show gevolgd door een fijne afterparty. Het podium vult ze met opkomende artiesten. Ook kun je de hele avond bij de bar terecht voor fijne wijntjes, koude biertjes en frisse frisjes.

Nayohmé


Line-up 

Nayohmé  X Pau Li Liem
Doc’s Lobby 
Hannah (DJ)

Programma
Inloop: 19.30
Show: 20.00 – 21.00
Borrel & DJ: 21.00-22.30
Boekverkoop: 19.30 – 20.00 & 21.00 – 22.30
Einde: 22.30

Nayohme.jpgFoto: Rikkie Nitsche

Nayohmé X Pau Li Liem
Nayohmé (Naomi Bimbergen, 1995) is een Nederlandse schrijfster en artiest. Met haar debuutbundel ‘Genoeg’ omarmt ze de duisternis en viert ze de wilskracht die schuilt achter pijn. Voor de lancering van haar boek, neemt ze jazz pianiste, zangeres en beste vriendin Pau Li Liem mee het podium op. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opleiding Jazz Vocals op het Conservatorium in Tilburg. Samen met het rockende ‘Doc’s Lobby’ zorgen ze er deze avond voor dat het boek op een unieke, muzikale manier tot leven komt. 

website


Doc's Lobby 

Een rock-duo uit Tilburg die ooit zijn begonnen met repeteren in de oude wachtkamer van een voormalig huisartsenpraktijk. Oftewel, de Doctor's Lobby. Met inspiratiebronnen als: Royal Blood, The White Stripes en The Black Keys in combinatie met een stevig stel effectpedalen, creëren ze een behoorlijke bak herrie! Deze avond slaan ze de handen ineen met Nayohmé X Pau Li Liem om het boek ‘Genoeg’ de wereld in te blazen.

Aanbieding boek 
Natuurlijk is ook het boek ‘Genoeg’ te koop. Deze gehele avond betaal je maar €15,- voor een exemplaar, hierna zal hij €17,50 kosten. Ook zullen hier de tote bags, postcards en prints van Nayohmé (X Liselot) te koop zijn met extra korting. Hamsteren dus. Alle artikelen zijn ook online verkrijgbaar via de webshop.

webshop 


Praktische info

Entree: gratis (openbaar)
Locatie: Factorium Foyer 
Adres: Koningsplein 11A, 5038 WG Tilburg
Betalingen boek stand: Je kunt alleen pinnen of gepast contant betalen bij de Nayohmé stand
Tip: Je hebt maar één paar oren, wees lief voor ze en neem gehoorbescherming mee

Het boek
“Genoeg is als het ware een poëtische zoektocht door pijn naar acceptatie” - Nayohmé

het vervuilde badwater verdwijnt 
en naar het schijnt mag ik nu loslaten 
maar ik houd vast aan alle laatste druppels 
voor ik het in de zilte zee laat vloeien

genoeg. hiermee geven we de grens aan van onze mogelijkheden, maar ook een mate van voldoening en tevredenheid. 

het is genoeg 
ik ben genoeg

Blijf up-to-date en krijg inside info:
 
@itsnayohme 
 www.itsnayohme.com

Credits video
Tekst & model: Nayohmé
Camera & edit: Iris Sarina K
Fotografie: Rikkie Nitsche 
Muziek: Vypes

Nayohmé
Nayohmé (Naomi Bimbergen, 1995) is een Nederlandse schrijfster en artiest. Met haar debuutbundel ‘Genoeg’ omarmt ze de duisternis en viert ze de wilskracht die schuilt achter pijn. Leuk weetje: Naomi is MusicAllFactory alumna, Fontys Jazz student én werkt bij Factorium.

Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer u dit evenement bezoekt, geeft u de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar u op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Bezoek www.factorium.nl voor meer info over ons privacy statement.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief