Leonie Marijnissen over haar MAF avontuur

2 september 2022
Leonie Marijnissen over haar MAF avontuur
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Leonie Marijnissen volgde één jaar lessen aan de MusicAllFactory Jongeren en zes jaar aan de MusicAllFactory Volwassenen. Samen met ons blikt ze terug op de afgelopen jaren.

"De MAF… wat een waanzinnige rollercoaster was dat. Ik kan wel zeggen dat ik een lange en fantastische tijd heb mogen meemaken op de MAF. Eerst een jaar meegedraaid bij de MAF Jongeren en vervolgens zes jaar bij de MAF Volwassenen. Dat zijn behoorlijk wat jaren in mijn leven geweest en ook hele belangrijke jaren, want ik ben in deze MAF jaren opgebloeid van een meisje naar een volwassen vrouw."

Ontwikkeling

"Bij die ontwikkeling horen lessen op zowel het vlak van musical als op persoonlijk vlak. Lessen zoals in het hier en nu zijn, echt naar elkaar luisteren en samen spelen, durven te doen en te leren vanuit iedere ervaring die je krijgt. Maar de allerbelangrijkste les die ik hier heb geleerd is: leer jezelf kennen en omarm jezelf met alles wat daarbij hoort. Dat vind ik ook het meest bijzondere aan de MAF; het is een plek die zich richt op jouw specifieke talent en ondersteunt om daar optimaal in te groeien."

De allerbelangrijkste les die ik hier heb geleerd is: leer jezelf kennen en omarm jezelf met alles wat daarbij hoort.

"Daarnaast is het een plek met allemaal gezellige, lieve en gedreven mensen. De mensen en de manier van werken voelde voor mij heel magisch en het was altijd als thuiskomen, iedere vrijdag opnieuw."
 
De toekomst

"In de toekomst stop ik zeker niet met musical of op het podium staan. Ik ga verder als één van de leadzangeressen bij “ Alle kleuren". Dit is een K3 tribute band die door heel Nederland en België gaat. Daarnaast is het mijn plan om nog veel meer op podium te staan en mensen een mooie tijd te bezorgen."

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief