Koren Songbirds En Muziekbende Op Het Podium

12 november 2021
Koren Songbirds En Muziekbende Op Het Podium
Categorie: Factorium, Muziekmakers

Afgelopen zondag 21 oktober stonden Factoriums beroemde koren ‘Songbirds’ en ‘Muziekbende’ in Paradox tijdens het korenprogramma ‘Petit Vocaal’.

Origineel was het de bedoeling dat het een terugkerend event zou zijn met volledige band; ‘Paravocaal’. Helaas gooide COVID wat roet in het eten, maar de creatieve geesten lieten zich niet tegenhouden en bedachten een aangepaste, akoestische versie: ‘Petit Vocaal’.

Petit vocaal is een initiatief van Paradox in samenwerking met zangpraktijk Louise Donker Zangles van Factoriums gelijk genaamde koorleider. Leerlingen mogen na het volgen van één of meerdere lessen optreden in Paradox, begeleid door muzikanten. Ditmaal was de begeleiding onder handen van Louise Donker op piano en Kees Bisschop op gitaar.

Daarnaast waren de Songbirds te bewonderen tijdens 'Koren laat je horen' een korenfestival dat afgelopen 31 oktober werd gehouden in de Koepelhal. Het event werd georganiseerd door 'Zingen voor je leven - Tilburg'. Check onderaan het dit nieuwsitem de video.

Aankomende optredens
Mocht je Petit Vocaal gemist hebben of ben je, begrijpelijk(!), helemaal starstruck geworden na het zien van al het talent, dan hebben wij goed nieuws! De koren zijn binnenkort weer te zien, namelijk op 21 november tussen 10.30 en 12 uur in de Heyhoef in de Reeshof en zaterdag 18 december in het passagetheater in de Boemel.

Songbirds in de koepelhal:

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief