Louise Donker

21 oktober 2019
Louise Donker
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Louise Donker is afgestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht; docent muziek, Muziek in Kunsteducatie. Eerder studeerde ze Muziektheater aan Codarts Rotterdam en vocals aan de Fontys Rockacademie Tilburg.

Louise is bij Factorium Cultuurmakers docente kinder-en tienerkoor. 

Louise is als coach en jurylid betrokken geweest bij Volkszanger Junior; een talentenjacht voor kinderen met een voorliefde voor het Nederlandse volkslied.  

Naast haar werk bij Factorium heeft Louise haar eigen zangschool aan huis waarbij ze diverse mensen coacht en optredens voor hen initieert en begeleid. Zo ook PaRaVoCaaL, een open podium in het gerenommeerde muziekpodium Paradox Tilburg waarbij zangers en zangeressen mogen zingen onder begeleiding van een live band. Louise is organisator, presentator, bandleider en begeleid op de vleugel.

Vanaf 2012 maakt Louise muziek met Lieve Louise en de Fanfare. Lieve en Louise maken sfeervolle tweestemmige liedjes in het Nederlands met verrassende instrumenten zoals een melodica, klokkenspel, kinderaccordeon, grote trom en fietspomp. Ondersteund door celloklanken van Jostijn Ligtvoet. en met drums van Loes Bisschop. Intiem en persoonlijk, met de nodige humor en zelfspot.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief