Kijk online: Factorium Talent Sessions!

23 februari 2021
Kijk online: Factorium Talent Sessions!
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Zoveel talent, zo’n mooi theater, maar helaas nog steeds zoveel lege stoelen. Tijd voor verandering! Wij cultuurmakers staan nooit stil en veranderen daarom onze theaterzaal in een heuse opname studio waarin wij onze talenten in de spotlights zullen zetten. Van violisten tot musicalzangers en van blazers tot singer-songwriters, je vindt het allemaal tijdens onze ‘Factorium Talent sessions’. Een gratis online streamingprogramma, te zien van maart t/m mei op deze website. 

Wat staat er op het programma? Heel veel moois! Denk aan muziektheater, klassieke muziek, singer-songwriters, bandjes, theater solo`s, volkszangers…. enzovoort. De optredens worden verzorgd door aanstormend talent; oftewel onze eigen studenten en alumni.

Check onze agenda en social media kanalen voor het programma! Bij elke online programma is er een link te vinden naar de stream. Op 7 maart vindt de eerste talent session plaats met onze Topstroom en Fontys Young Musicians Academy (YMA) in de spotlights. Klik hier voor meer info!

Naar de online stream


De Factorium Talent Sessions worden georganiseerd in samenwerking met Fontys Young Musicians Academy en Fontys Muziektheater.

Uiteraard is deze productie gemaakt conform de Corona richtlijnen vanuit de overheid.

Foto: Cloakture Photography 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief