Een nieuwe contentcreator bij Factorium: Joris van Pol

16 april 2024
Een nieuwe contentcreator bij Factorium: Joris van Pol
Categorie: Factorium

Hallo! Ik ben Joris van Pol en vanaf 16 april mag ik aan de slag bij Factorium als jullie nieuwe Junior Medewerker Marketing & Communicatie.

Enthousiasme, blijdschap, maar vooral gretigheid om te beginnen, dat is wat er nu door me heen gaat. Ik ben geboren en getogen in Gelderland, maar ben momenteel al 9 jaar een trotse Tilburger. Muziek is mijn grote passie en daar houd ik me veel mee bezig. Of het nu gaat om optreden, organiseren of het promoten van muziek, evenementen en artiesten, het staat altijd hoog op mijn agenda.

Zelf ben ik fan van het elektronische genre ‘Drum & Bass’. Vanwege mijn grote liefde voor dit genre organiseer ik om de zoveel maanden een Drum & Bass clubavond in de Hall of Fame. Hoe ben ik daar beland? Voorheen werkte ik als Hoofd Marketeer bij de Hall of Fame en toen er ruimte was voor nieuwe ideeën rondom het nachtprogramma, greep ik die kans met beide handen aan. Daarnaast treed ik op als MC (Master of Ceremonies) en deejay.

Na een periode van bijna 2 jaar als Hoofd Marketeer werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Iets waar ik meer balans zou vinden en meer van anderen zou kunnen leren. Toen ik de vacature bij Factorium tegenkwam, zag ik direct een match. Ik kijk de komende tijd vooral uit naar het ontdekken van al het moois dat hier te doen is! Het bijwonen van de lessen, bezoeken van de concerten en theaterstukken en het ontdekken van plekken zoals ‘Studio Six’.

Bovendien kijk ik er enorm naar uit om collega's, partners en cursisten te ontmoeten en te spreken. Mijn motto is om altijd actief te blijven, te blijven creëren en energie te blijven steken in alles wat ik doe. Dit is wat ik ga bijdragen aan Factorium!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief