Collega gezocht! Factorium zoekt jou! Vacature Muziekdocent Primair Onderwijs

16 december 2022
Collega gezocht! Factorium zoekt jou! Vacature Muziekdocent Primair Onderwijs
Categorie: Factorium, Onderwijs

Factorium is op zoek naar een Muziekdocent Primair Onderwijs. Als Docent Muziek geef je zelfstandig les aan de groepen 1 t/m 8 in het basisonderwijs. Je bent het gezicht van het muziekonderwijs op een basisschool en weet zowel leerlingen als leerkrachten met enthousiasme te inspireren en te motiveren.

Over Factorium Cultuurmakers
Factorium Cultuurmakers is een grootstedelijk collectief van ca. 200 kunstenaars/docenten deels in vaste dienst en deels werkend als zelfstandig werkend kunstenaar. We werken in geheel Tilburg en (deels) in Goirle. Wij zijn cultuurmakers met een bijzondere liefde voor educatie. Alles draait om leren en groeien in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture en Musical. De wisselwerking tussen jonge en oude mensen, fanatieke doorzetters, liefhebber-kunstenaars en professionals staat centraal. Van gewoon lekker meedoen en ontdekken tot aan het podium voor toptalent.

Functieomschrijving
Als Docent Muziek geef je zelfstandig les aan de groepen 1 t/m 8 in het basisonderwijs. Je bent het gezicht van het muziekonderwijs op een basisschool en weet zowel leerlingen als leerkrachten met enthousiasme te inspireren en te motiveren. Naast de directe uitvoering in de klas heb je vaak ook een coachende rol op de school en ondersteunt de leerkrachten in de vorm van trainingen en co-teaching. Je werkt op locatie, maar staat er niet alleen voor: je maakt deel uit van het muziekdocententeam van Factorium Onderwijs. We bieden je een netwerk van collega’s en toegang tot vele lesmaterialen en methodes.

We bieden:

  • Een of meerdere vaste werkplekken op diverse basisscholen in Goirle en Tilburg. Het aantal uren is in overleg te bepalen. 
  • Een tijdelijk contract tot augustus 2023, met uitzicht op verlenging en op termijn een vaste aanstelling. Salariëring volgens CAO Kunsteducatie, schaal 8.
  • De werkzaamheden kunnen na overleg ook aangenomen worden op freelance basis.
  • Daarnaast zijn er flexibele werkuren in diverse projecten beschikbaar.

Als je bij ons team wilt komen werken, maar alleen tijd hebt voor korte projecten, solliciteer dan als projectdocent. Alle uren en werkzaamheden worden dan in overleg vastgesteld. Een combinatie van beide functies is ook mogelijk.

Profiel
Kandidaten voor deze functie voldoen aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde HBO-vakopleiding Docent Muziek, of studerend daarvoor.
  • Ervaring met en passie voor het lesgeven binnen het primair onderwijs en het lesgeven aan groepen
  • Een enthousiasmerende, stimulerende en motiverende stijl van lesgeven
  • Bekend met diverse methodes en werkvormen
  • Bij voorkeur ervaring met het trainen en coachen van leerkrachten
  • Teamplayer en flexibel

Reacties
Ben je geïnteresseerd in deze vacature(s) bij Factorium Cultuurmakers?  
Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagen in januari. 
Voor inlichtingen kun je contact opnemen via onderwijs@factorium.nl 

We ontvangen je motivatiebrief graag met cv en foto op vacatures@factorium.nl

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief