Bijna Ready To Roll

24 augustus 2021
Bijna Ready To Roll
Categorie: Dansmakers, Factorium, MusicAllFactory, Muziekmakers, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

De badhanddoeken zijn weer opgevouwen, strandballen leeggelopen en parasols ingepakt. Met de frisse zomerwind gaan wij het nieuwe seizoen vanaf 6 september tegemoet. Hieronder vind je een overzicht van onze cursus highlights en info over onze open dag van 12 september. Pssst! Wist je dat je heel september & oktober bij Factorium gratis proeflessen kunt volgen? Schrijf je snel in!

Cursus highlights
Vanaf komend seizoen kun je mee op expeditie met onze Muzieksafari. Maar misschien sta je liever zo vrij als een vogel op de dansvloer, neem dan eens een kijkje bij de Creatieve Kids Dansles. Krijg alle tips en tricks over o.a. muziekproductie, opnemen en songwriting en word een ware hiphop artist. Of ben jij misschien een échte dramaqueen/king/royalty (in spé)? Dan is theaterhuis helemaal iets voor jou!

Alle cursussen

Open dag
Wij zijn ready! Het is tijd voor een splinternieuw seizoen. Voor frisse wind onder de vleugels van al het aanstormende talent en door de hoofden van al onze liefhebber-kunstenaars. Check het blokkenschema en bekijk hieronder alvast de eerste highlights van ons programma:
• Silent disco (alle leeftijden)
• Muzieksafari (alle leeftijden)
• Band XL (volwassenen)
• Factorium theater photobooth - Become a star! (alle leeftijden)
• Het programma deDansPunt 'De vloer op' (alle leeftijden)
• Theatervoorstelling 'Giraffenhok' (alle leeftijden)

Info Open Dag

Foto: Cloakture Photography

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief